Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Ιεράπετρας

Αν ο επόμενός σας ταξιδιωτικός προορισμός είναι η Ιεράπετρα, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει μια λίστα με τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία, σύμφωνα με το Trip Advisor.

herostr_01. Hotel Ostria Beach

Το Hotel Ostria Beach είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, που βρίσκεται 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της Ιεράπετρας, επί της επαρχιακής οδού Ιεράπετρας-Σητείας. Η πολυτέλεια και οι παροχές του εγγυώνται μια άψογη διαμονή.

2. Hotel Porto Belissario

Το Porto Belissario βρίσκεται στα Φέρμα της Ιεράπετρας και απέχει περίπου 12 χιλιόμετρα από την πόλη. Είναι τριών αστέρων και διαθέτει πισίνα. Η θέα προς το Λιβυκό πέλαγος είναι εκθαμβωτική.

3. Παραδοσιακοί οικισμοί Κουτσουνάρι

Απέχει από την Ιεράπετρα περίπου 9 χιλιόμετρα και η διακόσμησή του είναι επηρεασμένη από την παράδοση της Κρήτης. Οι παροχές του το κατατάσσουν στην κατηγορία των τριών αστέρων.

4. Ξενοδοχείο El Greco

Είναι ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, που βρίσκεται στο κέντρο της Ιεράπετρας, στον παραλιακό πεζόδρομο. Είναι πολύ κοντά στο λιμάνι και διαθέτει υπέροχη θέα στο Λιβυκό πέλαγος.

5. Coriva Beach Hotel

Βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Κρήτης σε απόσταση 9 χιλιομέτρων από την Ιεράπετρα. Διαθέτει πισίνα και προσφέρει δωμάτια με θέα στον μεσογειακό κήπο του ξενοδοχείου.

6. Aroma Creta

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων, που απέχει 10 χιλιόμετρα από την Ιεράπετρα. Βρίσκεται στο χωριό Κουτσουνάρι και διαθέτει μεγάλη πισίνα, ελληνικό εστιατόριο και μπαρ. Τα δωμάτια έχουν θέα προς το Λιβυκό πέλαγος και προς τον κήπο του ξενοδοχείου.

7. Cretan Villa

Το ξενοδοχείο Cretan Villa βρίσκεται στο κέντρο της Ιεράπετρας και στεγάζεται σε ένα κτίριο του 18ου αιώνα. Σε όλα τα δωμάτια κυριαρχεί η πέτρα ενώ η απόστασή του από την κοντινότερη παραλία είναι μόλις 220 μέτρα.

8. Petra Mare

Ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, που βρίσκεται στο κέντρο της Ιεράπετρας. Διαθέτει 223 δωμάτια και προσφέρει πολλές παροχές στους επισκέπτες του.

9. Nakou Village

Απέχει 10 χιλιόμετρα από την Ιεράπετρα. Βρίσκεται στον λόφο του χωριού Κουτσουνάρι και τα δωμάτια έχουν θέα είτε στη θάλασσα είτε στον κήπο.

10. Astron Hotel

Ξενοδοχείο τριών αστέρων, που βρίσκεται μέσα στην πόλη της Ιεράπετρας ακριβώς μπροστά από τη θάλασσα. Τα δωμάτια έχουν πανοραμική θέα στη θάλασσα ή στο βουνό.